Pronamel® ima jedinstvenu formulaciju

S Pronamelom®, minerali prodiru duboko u površinu cakline, aktivno jačajući i ponovno otvrdnjavajući oslabljenu caklinu čineći je zdravom, snažnijom i bolje zaštićenom od trošenja zbog djelovanja kiselina - svaki dan.

Svakodnevna zaštita je sve kada je u pitanju prevencija trošenja zuba zbog djelovanja kiselina

Kiseline u našoj svakodnevnoj prehrani mogu oslabiti zube, otopiti esencijalne minerale i učiniti da se površina cakline lakše troši.

Jednom kada caklina nestane, nestala je zauvijek.

Broj 1 preporučeni brand za trošenje zuba zbog djelovanja kiselina ili kiselinsku eroziju

Pronamel® zubna pasta i voda za ispiranje usta imaju jedinstvenu flouridnu formulaciju koja aktivno jača oslabljenu caklinu. Pronamel® zubna pasta također pomaže u prevenciji daljnjeg otapanja cakline. Zubna pasta i voda za ispiranje usta su takđer posebno osmišljene za ljude koji su u opasnosti od trošenja zuba zbog djelovanja kiselina. Asortiman Pronamel® zubnih pasti također pruža sve pogodnosti koje očekujete od svakodnevne paste za zube.

Korištenje dvaput dnevno pomaže:

  1. U zaštiti od trošenja zuba zbog djelovanja kiselina
  2. U zaštiti od šećernih kiselina, glavnog razloga kvarenja zuba
  3. U održavanju zdravlja zuba i desni
  4. U čišćenju i osvježavanju vaših usta

Pronamel® zubna pasta je također pogodna za ljude s osjetljivim zubima. Pronamel® za djecu je zubna pasta posebno osmišljena da pomogne u zaštiti osjetljivih dječjih zuba od kvarenja i trošenja zbog djelovanja kiselina.

 

Stvarna zaštita

Pronamel® vam pruža višestruku zaštitu od šećernih kiselina te kiselina iz prehrane

Osim što vam pomaže u sprječavanju kvarenja zubi i vođenja brige o desnima, vaš stomatolog vam može reći jeste li u opasnosti od trošenja zuba zbog djelovanja kiselina te vam može dati nekoliko jednostavnih savjeta. Na primjer: razmislite o tome koliko često konzumirate kiselu hranu ili piće tijekom dana; smanjite količinu vremena u kojem su u kontaktu s vašim zubima; izbjegavajte mućkanje, vrtnju ili pijuckanje kisele hrane i pića tijekom dugog vremenskog razdoblja. Ako ste u opasnosti od trošenja zuba zbog djelovanja kiselina, vaš stomatolog vam može savjetovati da četkate zube četkicama s mekanim vlaknima i fluoridnom pastom za zube niske abrazivnosti. Potražite savjet svog stomatologa kako biste bolje kontrolirali opasnosti od trošenja zuba zbog djelovanja kiselina.

Pronamel Multi-Action